Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Matka so synom išli na pohreb. Predbiehanie ich stálo život
Zdielať na

Matka so synom išli na pohreb. Predbiehanie ich stálo život

Smrťou dvoch ľudí sa skončilo nebezpečné obiehanie neďaleko Trenčína. Mimo cesty skončili dva kamióny a osobnému autu, v ktorom zomrela celá posádka, vyletel po silnom náraze motor.

Podľa prvotných informácií bolo príčinou tragickej dopravnej nehody riskantné predbiehanie vodiča Fordu Tranzit. Aby sa stihol zaradiť späť do svojho pruhu, musel vodič oprotiidúceho auta prudko pribrzdiť. Na to však nestihol zareagovať šofér nákladného auta za ním.

Prišlo k zrážke, v dôsledku ktorej bol Seat vymrštený do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom. O pár minút prišli na miesto hasiči, ktorí ešte na mieste bojovali o život 39-ročného vodiča. Ten sedel v aute so svojou 71-ročnou matkou. Oboch museli z vraku auta vystrihávať. "71-ročná spolujazdkyňa, matka vodiča podľahla zraneniam po prevoze do nemocnice," uviedla hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová. 

Zrejme išli na pohreb

Smutnou iróniou je skutočnosť, že 71-ročná Anna a jej 39-ročný syn Pavol sa pravdepodobne viezli na pohreb. Potom, čo obaja tragicky zahynuli, zostala na zadnom sedadle ich auta položená smútočná kytica.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy