Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Spoveď zúfalej ženy: V piatok prišla o muža (†57) aj syna (†25)
Zdielať na

Spoveď zúfalej ženy: V piatok prišla o muža (†57) aj syna (†25)

Ako o obrovskej tragédii hovoria príbuzní a známi zosnulého sudcu o nehode, ktorá sa stala na východe Slovenska v piatok trinásteho. 57-ročný Ľubomír Gago zomrel pri nehode aj so svojím 25-ročným synom. Nadšenci klubu vojenskej histórie cestovali na akciu na východ Slovenska. Tesne za ich autom išiel sudcov starší syn Martin, ktorý bol pri nehode ako prvý.

Ako veľkého nadšenca klubu vojenskej histórie a obetavého kamaráta. Takto si zosnulého sudcu pamätajú jeho príbuzní a známi. Aj v osudný večer cestoval  so svojím synom Miroslavom, ktorý bol tiež členom klubu Golian, na prvú tohtoročnú akciu na východe Slovenska.

Miroslavova mama dnes hovorila o svojom synovi ako o dobrom vodičovi. Okolnosti nehody sú pre rodinu záhadou. Všetko však videl jeho starší brat Martin, ktorý sedel v druhom aute. Križovatku kde došlo k havárii dobre poznali, podľa nich je neprehľadná a práve preto si vždy dávali pozor.



Miroslav bol mladším synom, mal rád tanec a bol majstrom Slovenska v tangu. S priateľkou si chceli založiť rodinu. Klub vojenskej histórie bol vášňou celej rodiny. Po tragédii už zrušili všetky akcie.

Sudca Ľubomír Gago pôsobil dlhé roky na Krajskom súde v Banskej Bystrici ako obchodný sudca. Na budove už dnes visela čierna zástava. Ako na výborného pedagóga naňho spomínajú aj bývalí študenti z právnickej fakulty.

V priebehu polroka je to druhá tragédia pri ktorej zahynul sudca. Pred piatimi mesiacmi havaroval v Banskej Bystrici sudca z Okresného súdu v Žiari nad Hronom. Po náraze do stĺpu zomrel na mieste.

Nehoda_Haniska_otec a syn mŕtvi_smrťák

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy