Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Falošná gynekologička je muž! Naleteli aj celebrity
Zdielať na

Falošná gynekologička je muž! Naleteli aj celebrity

Policajti zatkli falošnú gynekologičku, ktorá bez príslušného vzdelania ošetrila asi 20 pacientiek. Prekvapením pre policajtov aj samotné pacientky bolo zistenie, že falošná gynekologička bola ešte pred pár rokmi mužom a má za sebou bohatú kriminálnu minulosť.

Podľa českých policajtov si mala 30-ročná Slovenska otvoriť v Bechyni na Táborsku gynekologickú prax. Žena používala falošnú identitu a vydávala sa za lekárku.

Podľa informácií televízie Prima Family má ísť o Sandru S., ktorá sa narodila na Slovensku ako muž - Martin S. Keď dosiahol Martin plnoletosť, nechal sa v Nemecku preoperovať na ženu a začal nový život v Česku ako Sandra. Žena údajne sfalšovala rôzne listiny, ktoré k otvoreniu gynekologickej ordinácie potrebovala. Okrem pacientiek údajne podviedla aj zdravotné poisťovne, u ktorých si následne úkony nechala preplatiť. "Jedná sa skutočne o výnimočný čin, ktorý len potvrdzuje, že ľudská podnikavosť nemá hraníc," uviedol juhočeský policajný hovorca Jiří Matzner. 

Na muške mala aj Vondráčkovú

V Čechách sa vydávala napríklad aj za sudkyňu a z nič netušiacich klientov mala vytiahnuť až 5 miliónov korún. Medzi známymi osobnosťami, ktoré podľa polície Sandra S. oklamala, má byť aj speváčka Helena Vondráčková. Za podvody už skončila Sandra S. v roku 2009 vo väzení.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy