Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sestra kamaráta Petra Končeka (†26): Nemôžeme tomu uveriť
Zdielať na

Sestra kamaráta Petra Končeka (†26): Nemôžeme tomu uveriť

Devätnásťročnému mladíkovi, ktorý mal sedieť v aute s Petrom Končekom sa stalo osudným to, že chcel byť skôr doma so svojou rodinou. Podľa príbuzných požiadal bývalého superstáristu o nočný odvoz z práce. Tragická nehoda sa stala vo štvrtok nadránom.

Peter Konček išiel údajne do Nitry pre Mária na ubytovňu. Nehoda sa stala, keď sa vracali späť. 19-ročný Mário totiž pracoval v závode pri Galante, ale býval v Nitre. Keďže v piatok bol voľný deň a chcel sa dostať domov, dohodol sa s Petrom Končekom, že ho odvezie. Do Nových Zámkov mu totiž už nešiel žiadny spoj.

Sestra Mária (†19): Bol veľmi mladý...

"Prišiel z roboty a Peter Konček išiel pre neho do Nitry," potvrdila nám mladíkova sestra. Keď sa však chlapec nevrátil domov, rodina si spočiatku myslela, že zostal predsa len v Nitre. VIAC TU.

Polícia zatiaľ  nepotvrdila, že v aute smrti sedel práve Mário. Telo zhorelo na nepoznanie a čakajú na testy DNA. Mnohé veci, ktoré sa však na mieste našli, patrili práve mladíkovi. Sestra tam dva dni po nehode objavila aj jeho hodinky.

Chcel byť s rodinou doma?

Nehoda sa stala vo štvrtok nadránom. Luxusný Bavorák vo vysokej rýchlosti prebiehal dodávku. Auto však dostalo šmyk a vrazilo do stromu. Vozidlo sa rozlomilo ešte na 3 časti a začalo horieť. Peter Konček ako aj možný spolujazdec 19-ročný Mário boli na mieste mŕtvi. VIAC TU.

Sestra Mária, kamarát Petra Končeka, autonehoda

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy