Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Spevák Peter Konček (†26) je mŕtvy! Svedok prehovoril!
Zdielať na

Spevák Peter Konček (†26) je mŕtvy! Svedok prehovoril!

Smutná správa pre všetkých fanúšikov Petra Končeka (†26)! Známy spevák v piatok v ranných hodinách zahynul pri tragickej autonehode na ceste medzi Šuranmi a Novými Zámkami.

Podľa našich informácií boli v aute dve osoby, ale polícia zatiaľ vyšetruje, kto požičané luxusné BMW šoféroval.

Vodič v piatok o 3 hodine ráno zrejme pri predbiehaní dodávky dostal šmyk, zišiel z cesty a vo veľkej rýchlosti narazil do stromu. Auto sa rozlomilo na tri časti a začalo horieť. V zhorenom aute našla polícia telo, ešte však nepotvrdila, či ide o muža, alebo ženu. Aj keď sa najprv objavili informácie, že druhou obeťou je tiež muž, podľa našich zdrojov priamo z miesta tragédie, by mohlo ísť aj o ženu. A to údajne vzhľadom na pomerne útlu postavu, ale pohlavie obete potvrdí až súdna pitva. V aute sa vraj nenašli žiadne doklady totožnosti. Speváka Petra Končeka náraz do stromu katapultoval z auta. Obe osoby boli na mieste mŕtve.

"Pri náraze telo 26-ročného muža z Nových Zámkov vyletelo z auta. Druhá osoba, dosiaľ nezisteného pohlavia, zostala vo vozidle zakliesnená," potvrdila nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Podľa našich informácií Petra Končeka len pred týždňom prepustili z vyšetrovacej väzby, kde od novembra minulého roka čelil podozreniu z vydierania, výtržníctva a ublíženia na zdraví.

Na mieste tragédie bola v noci ako prvá naša redaktorka Diana Pavlisová, priniesla nám aj zábery z miesta nehody, aj výpoveď svedka - šoféra auta, ktoré luxusné BMW predbiehalo, keď dostalo šmyk!

Peter Konček

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy