Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kto sedel vedľa Petra Končeka (†26)? Polícia čaká na testy DNA
Zdielať na

Kto sedel vedľa Petra Končeka (†26)? Polícia čaká na testy DNA

Spolujazdcom, ktorý zahynul pri dopravnej nehode spolu s Petrom Končekom, by mohol byť 19-ročný mladík z Nových Zámkov. Podľa našich informácii ho mal v osudnú noc známy superstarsita odviesť domov. Tragédia sa stala v piatok nadránom na ceste medzi Novými Zámkami a Šuranmi.

Slovenskom v piatok otriasla smutná správa. Pri tragickej nehode na ceste medzi Šuranmi a Novými Zámkami zahynul v ranných hodinách superstarista Peter Konček. Na miesto ešte teraz chodia jeho fanúšikovia a známi a zapaľujú tu sviečky.

V havarovanom vraku sa však našlo ďalšie obhorené telo. To nebolo možné identifikovať. Podľa našich informácií môže byť druhou obeťou 19-ročný Mário z Nových Zámkov. Konček ho totiž mal údajne zaviesť domov. Na mieste sa našli veci, ktoré vraj príbuzní tohto mladíka spoznali. Polícia však informácie stále nepotvrdila. "Totožnosť osoby bude známa až po testoch DNA," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Kto šoféroval luxusné BMW?

Zatiaľ takisto nie je jasné, kto sedel za volantom luxusného auta. Podľa našich zistení možný spolujazdec Mário nemal vodičský preukaz. Je teda pravdepodobné, že šoféroval práve Peter Konček. V prípade naďalej pokračuje vyšetrovanie.

Auto sa zlomilo a vzbĺklo

Nehoda sa stala na rovnom úseku cesty. Auto s dvomi spolujazdcami malo vo veľkej rýchlosti predbiehať dodávku. "Pri zaraďovaní dostal šmyk, a od tej chvíle išiel bokom až do stromu," informoval svedok nehody Pavol. Následne vybuchlo, rozlomilo sa na tri časti a začalo horieť. Telo superstaristu Končeka vymrštilo z vozidla na cestu, no spolujazdec ostal v aute zakliesnený. "Začalo to horieť, dvakrát to vybuchlo a už sme tam moc neliezli..." dodal svedok. Viac si k nehode môžete prečítať TU.

Tragická smrť Petra Končeka pritom zasiahla nielen jeho príbuzných, rodinu a priateľov, ale aj kolegov z branže. Ich vyjadrenia a reakcie si môžete prečítať TU!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy