Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Opil sa (26) a zaparkoval rovno na kruhovom objazde!
Zdielať na

Opil sa (26) a zaparkoval rovno na kruhovom objazde!

V Humennom krátko po polnoci zaparkoval podgurážený mladík rovno uprostred kruhového objazdu. A statočne sa mal ísť potom prihlásiť na políciu. Okrem toho, že spôsobil škodu mestu, bude musieť riešiť aj opravu auta. Vozidlo totiž podľa našich informácií patrilo niekomu inému.

Ešte včera boli na kruhovom objazde tri kópie mestského erbu. Dnes ráno museli technické služby dve z nich odstrániť. Včera pred polnocou tam zaparkoval na mol opitý 26-ročný muž. Podľa našich informácií nafúkal takmer 3 promile.

Mal šťastie v nešťastí

Pri náraze sa aktivoval airbag. Mladík mal šťastie, že 200-kilové erby neboli v kruhom objazde zaliate do betónu a že ich pri náraze vozidlo dokázalo odtlačiť.

Podľa našich informácií to nebolo prvýkrát, čo mladík sedel za volantom opitý. Vraj je veľmi agresívny a v bare mu nerobí problém zapojiť sa do bitky. Okrem toho je údajne v podmienke.

Mladík je veľmi agresívny

Dvadsaťšesťročnému mužovi hrozí obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Okrem toho má na krku aj pokutu od mesta Humenné. Spôsobil mu škodu za 1850 eur.

opitý mladík, šofér, parkovanie, kruhový objazd, Humenné

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy