Zatiahnuté
15°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Obvinený zo sexuálneho zneužívania dcér mal znovu útočiť!
Zdielať na

Obvinený zo sexuálneho zneužívania dcér mal znovu útočiť!

Polícia stále vyšetruje prípad sexuálneho zneužívania dvoch sestier, o ktorom sme hovorili ešte minulý týždeň. Získali sme informácie, že ich otec a údajný páchateľ zostáva na slobode a cez víkend opäť vyčíňal. Ľudia z jeho okolia majú strach.

"Čakajú na nejaký príkaz od sudcu, že aby ho zobrali," povedali susedia. "Nedali ho do väzby, že ho budú stíhať na slobode. Že nemajú dostatok dôkazov, povedali," potvrdil nám mužov príbuzní.

Dôchodca mal totiž v Modranke neďaleko Trnavy spávať viac než rok so svojimi dcérami. 16- a 17-ročné dievčatá to sami ohlásili na polícii a podľa informácií reportéra Dalibora Skladana nasledovali výsluchy a lekárske vyšetrenia, ktorých záver zatiaľ nie je známy.

Polícia už podozrivého údajne obvinila, no ten naďalej býva vo svojom dome a ľudia z jeho okolia majú strach. Čakali, že skončí za mrežami. Náš zdroj dokonca tvrdí, že podozrivý mal napadnúť neskôr aj brata a matku. Vyšetrovatelia tak majú na stole ďalšie trestné oznámenie. Vylúčené však nie je ani to, že si rodina obvinenia vymyslela...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy