Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Požiar v rómskej osade. Darina (51) prišla o všetko
Zdielať na
Krimi

Požiar v rómskej osade. Darina (51) prišla o všetko

Stačila chvíľka nepozornosti a 51-ročná pani Darina z Jarovníc prišla o všetko, čo mala. Jej chudobný príbytok pohltili plamene, pravdepodobne od kahanca. Ona sa stihla zachrániť, oheň ale pripravil o život psa. Ženu, ktorá žije zo 120-tich eur mesačne, zatiaľ prichýlili susedia.

Ako k požiaru došlo, zatiaľ nikto naisto nevie. Pani Darinka (51), ktorá je jedinou majiteľkou zhoreného a veľmi skromného príbytku tvrdí, že si večer sadla a vytvorila si zo zemiaku kahanec.

Ten si vzápätí aj zapálila. A to zrejme nemala robiť. Keď sa uložila na posteľ, pocítila za chrbtom neobvyklé teplo. Jej posteľ už v tej chvíli bola celá v plameňoch. Z chatrče sa jej podarilo našťastie v poslednej chvíli ujsť a tak sa jej nič nestalo. Horšie však dopadol psík, ktorý v príbytku zaživa uhorel.

Žena však navyše prišla aj o strechu nad hlavou a tak sa z nej za pár minút stala bezdomovkyňa. Pomôcť jej  nemôžu ani príbuzní. "Som len sama, nemám ani rodinu," povedala nám s podlomeným hlasom pani Darinka. Príčinu vzniku plameňov určí až zisťovateľ požiaru.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy