Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
ROZHOVOR: Opitý (27) sadol za volant, 4 ľudia sa zranili
Zdielať na

ROZHOVOR: Opitý (27) sadol za volant, 4 ľudia sa zranili

Vážnu dopravnú nehodu, pri ktorej sa zranili 4 ľudia, spôsobil opitý vodič. 27-ročný Pavel nezvládol riadenie a s autom vrazil do stromu. Nehoda sa stala medzi obcami Tajná a Telince. Vo vozidle sedelo až 6 ľudí, medzi ktorými boli aj 2 dievčatá iba vo veku 14 a 15 rokov.

Dopravná nehoda sa stala okolo 11-tej hodiny večer. Partia mladých šiestich ľudí sa vracala z krčmy v Tajnej domov, do niekoľko kilometrov vzdialenej dediny Telince. Ich cestu však ukončil v zákrute náraz do stromu.

Vodič nám povedal, že ani sám netuší, čo sa odohralo. Že naozaj to bolo v zlomku sekundy. "Ja som snažil vybrať tú zákrutu, ale nejako sa to...," povedal. Predtým aj čo-to popil. Na mieste sa takmer psychicky zrútil a neustále opakoval, že nechcel nikomu ublížiť a je mu veľmi ľúto, čo sa stalo.

Dvaja chlapci a dve dievčatá skončili s vážnymi zraneniami v nemocnici. Podľa našich informácií ide o mladé dievčatá, ešte neplnoleté. Policajti mladému vodičovi na mieste zadržali vodičský preukaz a nehodu stále vyšetrujú.

opitý mladík_nehoda_Tajné a Telince

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy