Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Razia kukláčov v dome policajta. Kšeftoval s alkoholom aj cigaretami!
Zdielať na
Krimi

Razia kukláčov v dome policajta. Kšeftoval s alkoholom aj cigaretami!

Ďalší muž zákona sa poriadne nepríjemne vyznamenal! Kukláči obsadili dom muža zákona na Gemeri a vykonali tam rozsiahlu raziu. Dlhoročný príslušník policajného zboru si mal privyrábať predajom nelegálnych cigariet a alkoholu.

K razii v dome policajta z Gemera došlo pred víkendom. Ministerstvo vnútra však v pondelok poskytlo o akcii bližšie informácie. A vysvitlo, že za tým, že muž zákona skončil v putách stoja nelegálne kšefty. Kukláči prekvapili policajta a jeho rodinu počas zabíjačky.

Z domu v Rimavskom Brezove, ktorý prehľadávali viac ako štyri hodiny, vyniesli niekoľko papierových škatúľ. "Príslušník policajného zboru spolu so svojou manželkou minimálne od roku 2006 predával rôznym osobám cigarety značky Imperial Classic," povedala Lucia Garajová, hovorkyňa ministerstva vnútra.

Cigarety s ruskou kontrolnou známkou mali podľa hovorkyne predávať za 2 eurá za škatuľku. Počas domovej prehliadky zaistili policajti nielen 121 balíčkov takýchto cigariet, ale aj dve kartónové škatule s tabakom a nelegálny alkohol.

5 rokov basy

Policajt strávil celý víkend v cele. V pondelok ho jeho kolegovia predviedli pred sudcu. Ten ho poslal za mreže z dôvodov, aby nepokračoval v trestnej činnosti a aby neovplyvňoval možných svedkov. Policajt, ktorého zo služobného pomeru prepustia pravdepodobne už v najbližších dňoch, podal voči rozhodnutiu sudcu sťažnosť. Hrozí mu však 5 rokov basy.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy