Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Smrť v košickom obchodnom centre. Pád do fontány!
Zdielať na

Smrť v košickom obchodnom centre. Pád do fontány!

Takúto smrť by nechcel asi nikto. Padnúť z takmer dvadsať metrovej výšky do fontány. Tento šokujúci prípad sa stal v košickom nákupnom centre. O prípade zatiaľ nechce nik otvorene hovoriť.

Pád z 18-metrovej výšky a smrť! Takto tragicky sa skončila návšteva 26-ročného Martina v obchodnom centre. Príčina pádu - neznáma. Stalo sa to tesne pred polnocou, kedy sú tam ešte niektoré podniky otvorené. Martin padol ako keby zo šiesteho poschodia paneláku a jeho telo skončilo vo fontáne!

"Poverený príslušník začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," informoval hovorca KR PZ Košice Alexander Szabó. Na miesto nešťastia ihneď pribehli SBS-kári z poloprázdneho obchodného centra, no po tvrdom dopade už mladému mužovi nebolo pomoci. Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie predbežne vylúčil.

Smrť 26-ročného Martina zachytili bezpečnostné kamery obchodného centra. Polícia preveruje všetky záznamy, aby zistila, ako k udalosti došlo.

Podľa našich informácií za Martinovu smrťou nik cudzí nestál. Pred pádom bol údajne pod vplyvom alkoholu a na zázname je vraj vidieť, ako sa svoj život rozhodol ukončiť sám.

Smrť_obchodné_centrum_pád_fontána

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy