Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Odzadu napadol kamaráta, zbil ho a olúpil o 10 eur
Zdielať na

Odzadu napadol kamaráta, zbil ho a olúpil o 10 eur

Včera sme písali o brutálnom útoku 25-ročného narkomana z Trnavy, ktorého besnenie na chodbe paneláku si odskákal jeden z jeho obyvateľov. Teraz prichádzajú správy o podobnom zákernom ataku. Ten má na svedomí muž z Veľkých Kostolian v okrese Piešťany.

Zo zločinu lúpeže obvinil policajný vyšetrovateľ 24-ročného muža. Ten zaútočil na svojho o rok staršieho kamaráta odzadu, niekoľkokrát ho udrel do hlavy a dokonca ho aj kopol.

Po svojom zákernom a brutálnom útoku mu zobral sumu 10 eur! To nič nemení na veci, že mu za jeho konanie hrozí vysoký trest.

"Obvinenému mužovi hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na tri až osem rokov," informoval hovorca KR PZ v Trnave Michal Hanus. Obaja muži spolu pred incidentom popíjali, k napadnutiu malo prísť v stredu po šiestej večer.

Deň predtým šokoval brutálny útok v paneláku

Iba deň predtým šokoval podobný prípad v Trnave. Tam pustil obyvateľ domu do brány narkomana. Mladík totiž tvrdil, že nemá kľúče. 52-ročný Trnavčan ho s dôverou pustil dnu. Ešte pred tým si ho však obzrel a zistil, že má v zadnom vrecku peňaženku.

V priestoroch pri výťahu však mladík obyvateľa paneláku brutálne napadol. Staršieho muža surovo zvalili na zem a začal ho mlátiť. Prehľadal ho a dokonca mu hlavu otrieskal o hlavu. Po pár sekundách sa zranený muž otriasol a snažil sa zorientovať. Viac o brutálnom útoku, ktorý zaznamenali kamery, si môžete prečítať TU.

Peniaze v rukách_eurá_predávanie

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy