Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brutálny útok na mladíka. Agresor mu zlomil lebku!
Zdielať na

Brutálny útok na mladíka. Agresor mu zlomil lebku!

Vyšliapol si na mladšieho. Reč je o istom 32-ročnom mužovi z Gbelov, ktorý surovo napadol iba 17-ročného mladíka. Stalo sa to pod rúškom noci v Gbeloch na Záhorí. Brutálny útok sa skončil ošetrením v nemocnici. Agresor je už v rukách polície.

Ako presný čas ataku polícia uviedla 22:30 h. K nečakanému útoku došlo údajne tak, že na ulici Nešpora v Gbeloch sa zrazu na 17-ročného tiež Gbelčana vyrútil vtedy ešte neznámy muž, ktorý ho kopol tak, že spadol na zem. V rukách dokonca držal zbraň, ktorou ho začal udierať do hlavy.

Bezbranný mladík skončil po útoku s ťažkými zraneniami v nemocnici. Mal zlomenú a zakrvavenú lebku. Policajti páchateľa už chytili a obvinili, hrozí mu 12 rokov za mrežami. To ale nie je všetko. "Následne bola u obvineného vykonaná domová prehliadka, počas ktorej policajti našli vzduchovú pištoľ, prerobenú na streľbu malokalibrových nábojov a väčší počet munície," objasňuje hovorca KR PZ v Trnave Michal Hanus.

Muž má teda na krku aj nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami. Za to mu hrozí 8 rokov. Našli u neho aj jeden aj pol decilitra tekutiny, kde je podozrenie, že ide o ortuť.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy