Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
ROZHOVOR: Dievča (15) brutálne dobili cestou do školy!
Zdielať na

ROZHOVOR: Dievča (15) brutálne dobili cestou do školy!

Polícia rieši ďalší otrasný prípad brutality. Dievča, ktoré trpí rakovinou, zbili dvaja dospelí manželia. A to v čase, keď iba 15-ročná tínedžerka kráčala do školy...

Dáždnikom ju žena dobila tak, že školáčku museli okamžite hospitalizovať v nemocnici."Začala ma trieskať dáždnikom, trhala mi vlasy... On mi šuškal do ucha, aby som mu odovzdala telefón a že keď niekomu niečo poviem, tak ma zabije," spomína otrasené dievča na útok.

Chcel sex, nahlásila to

Márii len nedávno operovali nádor nad ľavým očnicovým oblúkom. Aj preto sa lekári obávali toho, že jej útočníci zasiahli práve operované miesto.

"Tento muž si dával minulý rok predo mnou a mojou kamarátkou dole gate a ja som to nahlásila," zvažuje napadnutá dievčina možné príčiny útoku. Pacientku prijali do nemocnice s podozrením na otras mozgu, to sa neskôr aj potvrdilo.

Strach o to, čo bude

Pri tomto útoku bola dievčina zasiahnutá do oblasti oka. Má obavy o svoj zdravotný stav. Nechce ísť ani naspäť do školy, bojí sa, že by mohla byť opätovne atakovaná touto ženou."Nemôžem spať od strachu, je mi zle a bojím sa chodiť do školy," dodáva Mária.

Dievča_zbité_má rakovinu_manželia

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy