Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Drzý zlodej. Sadol si na gauč a zapálil si sviečky
Zdielať na

Drzý zlodej. Sadol si na gauč a zapálil si sviečky

Nájsť vo vlastnom dome zlodeja je pre každého zlá skúsenosť. Spočiatku sa vyľakala aj slobodná matka, keď jej syn objavil v obývačke neznámeho muža. Ten však nechcel nič ukradnúť, iba si posedieť pri sviečkach.

Nevítaný hosť neprišiel na návštevu s prázdnymi rukami. Predtým, ako sa usalašil v obývačke, vyzdobil vchodové dvere domu v Ohiu vianočným vencom, ktorý so sebou priniesol. Takto ho našiel vystrašený 11-ročný chlapec a ihneď išiel zobudiť matku. "Povedal, že v dome je neznámy muž, bála som sa, že je ozbrojený," opisuje skúsenosť so zlodejom Tamara Henderson.

Pustil si televízor a zapálil sviečky

44-ročný zlodej mal však pri sebe iba vreckový nožík a obyvateľov domu nijako neohrozoval. Bol však evidentne pod vplyvom omamných látok. "Na konferenčnom stolíku boli zapálené sviečky a televízor si pustil poriadne nahlas.Cítil sa ako doma," dodáva majiteľka domu.

Žena zlodeja z domu nepustila a zavolala políciu. Ukázalo sa, že už má za sebou niekoľko trestných činov spojených s drogami. Po tomto incidente mu hrozí obvinenie za vlámanie.

cnn

Súvisiace články

Najčítanejšie správy