Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Roland (26) kradol v byte, kde spala celá rodina
Zdielať na

Roland (26) kradol v byte, kde spala celá rodina

"Zo psa nebude slanina, ani z vlka baranina". V prípade 26-ročného muža z Bátorových Kosíh, ktorý bol za uplynulých 7 rokov už 9-krát súdne trestaný, to platí viacnásobne. Cez víkend totiž stihol opäť kradnúť a opäť sa dostal za mreže. Dôvod? Vraj nič iné robiť nevie...

Odsedel si trest za lúpež, no na slobode pobudol len štyri dni! 26-ročný Roland, 9-krát súdne trestaný už od roku 2003, má opäť za ušami. Tentokrát si vytypoval o tretej nadránom dom v Novej Vieske. Vošiel do garáže v suteréne a rodine odviezol auto.

To je zlý sen!

To však nie je všetko. Rodina, ktorá ráno zažila šok pri pohľade do prázdnej garáže, zistila, že jej z domu chýbajú ďalšie veci. Notebook a dámska kabelka s kartou aj vkladnou knižkou boli fuč. Roland si v noci chodil po byte, v ktorom celá rodina pokojne spala. "To je zlý sen, sníva sa mi stále... Ten notebook, ten dodnes nemáme splatený, to sme pre dievčatá lízingovali," povedal otrasený majiteľ auta Gábor.

Prekvapený však ostal po tom, ako sa mu o dva dni ozvali policajti, aby si prišiel po auto. Zlodej totiž z neho odmontoval značky a mieril do Šiah, kde ho chytili. Na svoj desiaty trest si tak Roland počká za mrežami. Čelí obvineniu z trestného činu krádeže a porušovania domovej slobody.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy