Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladík (18) chcel nožom zabiť mamu a sestru!
Zdielať na

Mladík (18) chcel nožom zabiť mamu a sestru!

V jednom zo zvolenských panelákov bolo v noci z pondelka na utorok poriadne rušno. Vyčíňal tam totiž 18-ročný mladík, ktorý sa s nožom v ruke vyhrážal svojej mame a staršej sestre.

Martin mame a sestre najprv vulgárne nadával, neskôr sa však jeho útok vystupňoval. Z kuchyne vzal nôž s 15 centimetrovou čepeľou a dvom ženám sa vyhrážal zabitím. Na krik však zareagoval sused, ktorý prišiel na pomoc. "Bol tam krik a buchot... Ja už som to tam bol párkrát riešiť," priznal.

Martin z bytu odišiel, no opäť sa vrátil chvíľu pred polnocou. Jeho zlosť si odniesli vchodové dvere. Keď ho mama do bytu pustila, so slovami „ja vás zabijem“ zaútočil päsťami, mamu kopol do chrbta. Suseda vraví: "Ona aj s dcérou museli ísť na pohotovosť."

Medzitým však už susedia zavolali na políciu. Agresívny mladík údajne napadol aj policajta. "Polícia mladého muža zadržala a bolo voči nemu vznesené obvinenie z nebezpečného vyhrážania sa," informuje hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Petra Vašková.

Rodinu 18-ročného mladíka sa nám v utorok zastihnúť nepodarilo. Podľa našich informácií však nejde o Martinov prvý útok. Už v minulosti mal údajne problémy s alkoholom a drogami. Petra Vašková: "Po konzultácii s lekárom bol mladý muž umiestnený do zdravotníckeho zariadenia. Do vyšetrovania budú prizvaní aj znalci z odboru zdravotníctva."

Až ich výsledky ukážu, či bol Martin za svoje agresívne správanie voči rodine zodpovedný.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy