Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mariannu (†50) ubil na smrť kameňom. Má si odsedieť 13 rokov!
Zdielať na

Mariannu (†50) ubil na smrť kameňom. Má si odsedieť 13 rokov!

Milenecký vzťah skončil príšernou tragédiou. Dušan zobral do rúk kameň a svoju lásku Mariannu (†50) z Liptovského Hrádku brutálne ubil až na smrť. K svojmu šialenému skutku sa napokon priznal. S prokurátorkou uzavrel dohodu o vine a treste. Ak ju súd schváli, pôjde za mreže na trinásť rokov.

Dušan (34) žil v údajne fungujúcom partnerskom vzťahu, no niekoľko mesiacov sa stretával aj s o sedemnásť rokov staršou Mariannou. Zamilovaná žena na neho vraj stále tlačila a Dušanovi robila žiarlivostné scény. Predstierala napríklad tehotenstvo, aby opustil svoju rodinu.

Dušan sa preto v júni s Mariannou stretol. Najskôr spolu len hovorili, no hádka, ktorá sa medzi nimi strhla neskončila dobre. "Fyzicky ju napadol, udrel konárom a potom ju udrel kameňom. Spôsobil jej smrť," povedala prokurátorka.

Mariannine telo našiel v lesnom poraste hubár, ktorý zavolal políciu. V stredu na prokuratúru prišla aj jediná dcéra obete. Stretnutie s človekom, ktorý mal zabiť jej mamu, niesla len veľmi ťažko. Prokurátorka  pri navrhovanom treste zohľadnila aj množstvo poľahčujúcich okolností. Medzi nimi aj to, že sa priznal a čin oľutoval.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy