Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Otrasná vražda Marianny: Milenec ju ubil v lese kameňom
Zdielať na

Otrasná vražda Marianny: Milenec ju ubil v lese kameňom

Nález mŕtvoly päťdesiatročnej ženy má pokračovanie! Jej nehybné telo našiel hubár v lese za obcou Pribylina. Už na prvý pohľad bolo zrejmé, že žena nezomrela prirodzenou smrťou. Policajti zistili, že ju zavraždil jej partner Dušan (33) z Liptovského Mikuláša.

Odhalenie vraha je v tomto prípade viac ako šokujúce. Smrť 50-ročnej Marianny má na svedomí jej o sedemnásť rokov mladší partner. Podľa jeho výpovede išli spolu v piatok večer do lokality Podbanské. Pravdepodobne potrebovali súkromie na dôverný rozhovor. Rozhovor sa však zmenil na hádku, ktorá napokon vyústila zo strany muža k fyzickému útoku.

"Ženu na začiatku lesného porastu, v sede na zemi, najmenej jedenkrát udrel drevenou haluzou do hlavy," povedala policajná hovorkyňa Janka Balogová. Potom ju opakovane, najmenej štyrikrát udrel kameňom do temennej oblasti hlavy. Následne telo svojej priateľky preniesol do vzdialenejšieho porastu a nechal tam. Žena už bola v tom čase mŕtva. Jej bezvládne telo našiel po dvoch dňoch, v nedeľu okoloidúci hubár.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy