Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nechutné! Košičan lákal deti na sladkosti...
Zdielať na

Nechutné! Košičan lákal deti na sladkosti...

To, čo zažili rodičia 7-ročného Jožka z Košíc, by zrejme rozrušilo každého normálneho človeka. Ich syn sa už nemusel vrátiť domov. Spolu s kamarátom ich začal najskôr na sladkosti lákať neznámy muž. Potom ich schmatol a vliekol k autu. Nepomáhalo ani to, že naňho kričal otec Jožka z okna bytu. Polícia už má popis podozrivého, asi 50-ročného muža.

Poriadny šok zažil otec malého Jožka. Zrazu začala naňho kričať jeho malá dcérka z ihriska. Keď vyzrel von z okna, zbadal neznámeho muža, ako za ramená drží a vlečie jeho syna spolu s chlapcovým kamarátom.

Deti vliekol ako zmyslov zbavený

Deti si totiž neznámy vyhliadol na detskom ihrisku na košickom sídlisku a lákal ich najskôr na sladkosti. "Potom, že si budeme rozprávať rozprávky a pôjdeme do auta, ale my sme nešli," rozpráva malý Jožko. Muž sa však nedal odradiť a deti začal ťahať. "Ma to bolelo."

Nepomáhal ani krik otca

Chlap nemal zábrany ani pred okoloidúcimi. Jožkova sestra však ihneď zalarmovala otca. A ten videl, že krik nepomáha. "Svoje dieťa by som už nebol videl," hovorí otrasený otec. Ten rýchlo zbehol na ihrisko a bežal za chlapom. V tom momente chlap deti pustil a tváril sa akoby nič.

Rodičia, pozor na svoje deti!

Popis už má polícia a začala trestné konanie. Otec Jožka však varuje, aby si dávali pozor nielen deti, ale pozorní nech sú najmä rodičia.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy