Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
ROZHOVOR: Kukláči mi šliapali po hlave, z ich omylu som skolaboval
Zdielať na

ROZHOVOR: Kukláči mi šliapali po hlave, z ich omylu som skolaboval

Z vážneho prešľapu kukláčov sa Jozef z Bardejova stále nemôže spamätať. Do obývačky mu vtrhlo ozbrojené policajné komando, ktoré si však zmýlilo byt. A tak namiesto drogových dílerov, spacifikovalo nič netušiacu rodinu. Pozrite si opis celého zásahu krok za krokom v našom videu...

"Prišli so štítom, vrazili do môjho syna, syn im otvoril dvere a násilím sa dostali dnu," takto spomína pán Jozef na šok, keď si kukláčske komando pomýlilo jeho príbytok s bytom dílera. Ten napokon spolu s kumpánom skončil za mrežami, ale až po nepríjemnom policajnom omyle.

Buchnáty, vreskot a zdesenie. To všetko priniesol nič netušiacej rodine omyl kukláčov. To bolo na majiteľa bytu veľa a pán Jozef z nečakanej akcie skolaboval. Kriesiť ho museli záchranári. Ešte aj teraz prežíva obrovský strach. "Poviem otvorene, ja sa bojím, nevychádzam vonku, syna som poveril aby sa mi staral o podniky," hovorí pán Kendra.

Policajti zásah vysvetľujú zhodou náhod. "Vzhľad oboch dverí bol podobný, ani na jednom z bytov nebola menovka a rovnako informácie z katastra sa zhodovali s oboma bytmi," povedal Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov. Vec už riešia inšpektori z ministerstva vnútra. Rovnako aj advokátka pána Jozefa. Stále nedokáže pochopiť, prečo s ním jednali ako so zločincom najtvrdšieho kalibru.

Skončili na chirurgii

Polícia navyše tvrdí, že vlastne sa nič nestalo. Jozefovi Kendrovi však po zákroku kukláčov začala meravieť ľavá časť tela a skončil v bezvedomí. Záchranku mu volal tiež napadnutý syn. Ten rovnako skončil na chirurgii. Poškodený už podal trestné oznámenie. Policajti vo svojom vyjadrení podľa neho klamú. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy