Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Úchylná zábava pri rybníku: Nakrúcanie močiacich žien
Zdielať na

Úchylná zábava pri rybníku: Nakrúcanie močiacich žien

Nakrúcanie močiacich žien. Takúto netradičnú zábavku si vymyslel amatérsky kameraman. Ženy si v chúlostivej situácii nakrúcal tajne.

Výlov rybníka Vrkoč je najväčšou rybárskou udalosťou na Morave, tento rok však prilákala aj zvrhlého zberateľa záberov na ženy v chúlostivej situácii. "Nakrúcal si na kameru ženy, ktoré si odskočili na toaletu," objasnil jeho zvrátenú zábavu Bohumil Malášek z Policie ČR Brno-Venkov.

Muža s kamerou si všimol manžel jednej zo zachytených žien a okamžite na neho upozornil policajtov. Tí u muža našli veľké množstvo nahrávok rovnakého charakteru. "Je to sexuálna pohnútka, toho muža jednoducho pohľad na močiace ženy vzrušuje," vysvetľuje psychológ Jiři Brančík.

Usporiadateľ akcie sa teraz rozhodol proti takýmto zvrhlíkom radikálne vyzbrojiť. "Toto som ešte nezažil, musíme tam dať prenosné toalety, toto predsa nie je predsa možné," vraví usporiadateľ podujatia Karel Buchta.

Muža, ktorý si močiace ženy nakrúcal, teraz čaká psychologické a sexuologické vyšetrenie. Kriminalisti musia preskúmať všetky nahrávky a ak muža obvinia, čaká ho súd.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy