Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Akcia priamo na ulici. V Bratislave chytili hľadaného dílera
Zdielať na
Krimi

Akcia priamo na ulici. V Bratislave chytili hľadaného dílera

Muža, na ktorého vydali celoeurópsky zatýkací rozkaz, zadržali príslušníci bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky v Ružinove. Chvíľku po tom, čo sa údajne vrátil na Slovensko, skončil v putách...

Bratislavskí policajti zasahovali priamo na ulici pred jedným z ružinovských podnikov. Pri akcii tam chytili dlho hľadaného drogového dílera. Muža práve priviezli pred podnik, keď sa chystal ísť údajne dnu, cestu mu skrížili policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky.

Díler sa údajne práve vrátil z Česka, kde sa skrýval pred zákonom. Bol totiž na neho vydaný európsky zatýkací rozkaz. Muža policajti hľadali pre drogy. Podľa našich informácií varil pervitín údajne v dome v Zálesí. Drogou vraj zásoboval okolie Šamorína či Dunajskej Stredy.

Policajtom sa ho podarilo v minulosti zadržať aj s veľkým množstvom pervitínu, vtedy sa však dostal na slobodu. Údajne pochytali aj jeho spolupracovníkov, posledný im chýbal on. Skončil v putách v policajnom aute. Muži zákona ho odviezli na oddelenie a zrejme poputuje do väzby. 

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy