Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Róbert (44) mal zastreliť učiteľku, teraz sa skrýva v lesoch!
Zdielať na

Róbert (44) mal zastreliť učiteľku, teraz sa skrýva v lesoch!

Róbert je podozrivý z vraždy učiteľky z Levíc a je stále na úteku. Aj napriek rozsiahlemu pátraniu sa ho zatiaľ polícii nepodarilo dolapiť. Prípad sa odohral eľte v septembri. Muž mal 48-ročnú Alenu zastreliť iba preto, že sa s ním chcela rozísť. Teraz sa skrýva v lesoch, polícia varuje ľudí, aby si dávali pozor. Môže byť totiž ozbrojený a nebezpečný!

Učiteľku Alenu našli len pár dní po jej zmiznutí v septembri minulého roka, kedy mala ísť na večeru s novým priateľom. Jej telo sa nachádzalo na lúke pri Leviciach. Bola zastrelená jednou ranou do zátylku. Róbert bol Alenin expriateľ, mali spolu vzťah zhruba dva roky a Alena ho napokon ukončila. V jej byte sa našli dokonca výhražné listy, ktoré mal písať práve Róbert.

Po mužovi sa však zľahla zem. Posledné stopy vedú do okolia Brezna, kde sa našlo aj vozidlo, na ktorom odišiel. Nepomohlo ani rozsiahle pátranie. Príbuzní a priatelia zavraždenej žijú v strachu. Údajne mávajú čudné telefonáty - keď zodvihnú slúchadlo, na druhej strane niekto mlčí. "Pokiaľ sa nenájde, nebudeme mať pokoj," boja sa.

Róbert sa vraj dokáže veľmi dobre orientovať v lesoch. So sebou si údajne zobral aj stan a oblečenie. Róbert Kodák je asi 178 cm vysoký, má krátke, mierne prešedivené vlasy a bledozelené oči. Môže byť ozbrojený a nebezpečný.

Ak by ste ho videli, okamžite kontaktujte políciu!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy