Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otrasná zrážka v Tornali. Exposlanec na motorke vrazil do nákladiaku!
Zdielať na

Otrasná zrážka v Tornali. Exposlanec na motorke vrazil do nákladiaku!

K vážnej dopravnej nehode došlo vo štvrtok večer v Tornali. 38-ročný podnikateľ a bývalý poslanec havaroval. Ľudovít K., ktorý v roku 2009 na určitý čas zastupoval exprimátora Dubovského, jazdil na motorke bez prilby a údajne aj opitý. Takmer sa mu to stalo osudným...

"Motorka prerazila plot futbalového ihriska, pacient sa nachádzal v priekope," informoval veliteľ zásahu Ján Jasenka. 38-ročnému Ľudovítovi totiž do cesty vošlo nákladné auto, jeho mladý 20-ročný vodič práve cúval z dvora. Ľudovít sa už nestihol auto vyhnúť a vrazil do zadnej časti auta. Následne sa po ceste šúchal ešte 60 metrov a skončil zranený v priekope.

Na hlave nemal ani prilbu, no podľa informácií reportérky Edity Hutkovej so záchranármi komunikoval. Tí ho previezli do Rimavskej Soboty, kde si ho prevzali leteckí záchranári.

Podnikateľ utrpel viaceré poranenia, lekári majú tiež podozrenie na poranenie krčnej chrbtice. Podľa Edity Hutkovej mal absolvovať náročnú niekoľkohodinovú operáciu. Zo zranení by sa mal vyliečiť do 42 dní. Vodič nákladného auta po nehode nenafúkal, naopak motorkár a exposlanec pred jazdou údajne pil. Potvrdiť by to však mali až výsledky krvných testov.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy