Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Z dievčatka (†13) vyháňali diabla, miesto toho ju utopili
Zdielať na

Z dievčatka (†13) vyháňali diabla, miesto toho ju utopili

Zdroj: Lionsgate/ilustračné

Vymetania zlého ducha malo dievčaťu pomôcť. Niekoľko rokov totiž trpela duševnými a fyzickými problémami a lekári nevedeli, čo s ňou. Preto sa rodičia obrátili na istého mnícha. A ten spolu s otcom dievčatko priviazali a polievali ľadovou vodou, až kým sa neudusilo!

Nie choroba, ale zlý duch

Trinásťročná Japonka z prefektúry Kumamotot na juhojaponskom ostrove Kjúšú nemala šancu prežiť. Mních, ku ktorému ju rodičia zobrali, patril k náboženskej skupine odvodenej od istej budhistickej sekty. Podľa neho dievča posadol zlý duch. V osudný deň ju preto rodičia odviezli do objektu sekty vybaveného vodnou pumpou.

Lionsgate/ilustračné

Smrtiace vymetanie

Z tej dievčatku priviazanému k stoličke na tvár striekala voda. Mních vraj pri tom odriekaval sútry a otec dcéru pridržiaval. Pred smrteľným vymetaním údajne na dievčatku túto praktiku opakovali už asi stokrát!

Lekári konštatovali u dievčaťa smrť na druhý deň. Matka totiž privolala sanitku, pretože dievča upadlo do bezvedomia. Nedalo sa jej však už pomôcť. "Príčinou smrti bolo zadusenie," informovala polícia.

56-ročný mních Konošita a 50-ročný otec dievčaťa Maišigi boli zatknutí s obvinením, že dievčaťu spôsobili smrteľné zranenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy