Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Utekala pred mužom, ten ju bodal nožom!
Zdielať na

Utekala pred mužom, ten ju bodal nožom!

Posedenie v reštaurácii sa zvrtlo na poriadnu drámu! Priamo na terase jedného z trnavských stravovacích podnikov vytiahol 52-ročný muž odrazu nôž a priložil ho na krk svojej manželke. Aj napriek tomu, že žena sa zo všetkých síl snažila ujsť, zúrivec ho napokon použil...

Ľudia pri večernom posedení v reštaurácii na Botanickej ulici v Trnave zažili akčnú scénu ako z filmu. Všetko začalo, keď na krk 49-ročnej manželky jej muž priložil nôž a začal na ňu kričať, že ju zabije ako škodnú!

Žene sa priamo na terase reštaurácie našťastie podarilo vytrhnúť a začala utekať smerom k svojmu bytu. Agresor ju však na chodbe dostihol a potom prišlo k najhoršiemu. S nožom v ruke ju začal bodať - dvakrát sa mu podarilo zasiahnuť brucho a raz ruku.

Skončil v cele

Na miesto však zakrátko prišli policajti aj záchranári. Tí zistili, že žena utrpela vážne zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitú operáciu. "Momentálne sa obvinený muž nachádza v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ už spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie," povedal trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Útočníkovi teraz hrozí, že si v base posedí až desať rokov. 

tv joj/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy