Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pri policajnej naháňačke v Nitre sa strieľalo
Zdielať na

Pri policajnej naháňačke v Nitre sa strieľalo

Pri policajnej naháňačke v Nitre bolo počuť streľbu. Páchatelia unikali na silnom aute so športovou úpravou motora. Hliadke sa ich napokon podarilo zastaviť asi po piatich kilometroch. Za volantom sedel 20 ročný mladík podozrivý z prechovávania drog.

Páchatelia sa so svojim rýchlym autom snažili dostať za mesto a potom sa chceli skryť v dedine Párovské Háje. Pohotovostná motorizovaná jednotka (PMJ) ich ale stále doháňala. Unikajúci vodič veľmi riskoval a žena okolo ktorej prešiel vraví, že takmer zrazil jej deti.

Svedkyňa, ktorá stála neďaleko miesta, kde sa skončila policajná naháňačka tvrdí, že počula niekoľko výstrelov a potom okolo nej prebehol mladý muž. Neskôr sa dozvedela, že to bol jeden z páchateľov, ktorý sa potom ukrýval v okolí a policajti po ňom naďalej pátrali. " Vedľa nás asi tri metre od nás taký mladík chudý v sivej bunde utekal," dodala svedkyňa.

Policajti vystrelili celkovo až šesť rán. Dva výstrely boli varovné. Hliadka, ktorá prenasledovanie začala, mala údajne informácie, že by muži mohli prechovávať v aute drogy.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy