Jasno
11°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Viezol školáka a keď troch na priechode zrazil, tak ušiel!
Zdielať na

Viezol školáka a keď troch na priechode zrazil, tak ušiel!

Zdroj: tv joj

Neznámy šofér zrazil v piatok ráno na priechode pre chodcov tri deti vo veku od osem do desať rokov. Na priechod vošiel napriek tomu, že mu na semafore svietila červená. Z miesta nehody potom ušiel! Polícia po ňom pátra.

Prípad, z ktorého mrazí, sa stal na priechode pre chodcov pri základnej škole v českom meste Písek. "Dnes krátko po pol ôsmej hodine ráno sa udiala na priechode pre chodcov pred Základnou školou Jana Husa dopravná nehoda s účasťou troch školákov," informovala hovorkyňa policajtov v Písku Kamila Ingrišová.

"Deti vstúpili na priechod na zelenú a zatiaľ neznámy šofér nerešpektoval červený signál stoj a pokračoval v jazde priamym smerom. Deti na priechode zrazil a z miesta nehody ušiel," uviedla ďalej.

Dve dievčatá utrpeli ľahšie zranenia

Našťastie, nehoda nemala tragické následky. Dve dievčatá pri nej utrpeli len ľahké zranenia a previezli ich do miestnej nemocnice.  Polícia teraz pátra po páchateľovi a žiada prípadných svedkov a spoluprácu.

Podľa jednej zo svedkýň páchateľ sedel za volantom dodávky. Svedkyňa ďalej tvrdí, že v aute s mužom, ktorý mohol mať okolo 40 rokov, sedela aj spolujazdkyňa a aj dieťa vo veku školáka prvého stupňa základnej školy!

Súvisiace články