Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Poštovým kuriérom si nechal poslať drogy
Zdielať na

Poštovým kuriérom si nechal poslať drogy

Naozaj nezvyčajnú zásielku si prišiel do Komárna vyzdvihnúť istý občan maďarskej národnosti. V obálke si prevzal drogy! Domov si ich však nepriniesol. Obchod včas stopli colníci.

Stalo sa to ešte v utorok v Komárne. Colníci kriminálneho úradu odsledovali a skontrolovali podozrivého muža. Ten si v Komárne preberal od kuriéra listovú zásielku. Tá bola odoslaná z Ázie. Predpokladáme, že kriminalisti zásielku sledovali už dlhšie, pretože išli takpovediac na istotu.

Muža skontrolovali a zásielku zadržali. Podľa predbežných zistení chcel Maďar po prevzatí zásielku odniesť k sebe do Maďarska. Zásielka bola vybavená plastovým vreckom o rozmeroch 30x20 cm s protipachovým uzáverom. Ani to ale nepomohlo, pretože Kriminalisticko expertízny ústav v Bratislave zanalyzoval bielu sypkú látku, ktorá tam bola.

Prišlo sa na to, že ide o 300 gramov metylónu, ktorý je zaradený do prvej skupiny psychotropných látok. Medzi psychotropnými látkami je metylón podľa našiej legislatívy od marca tohto roku. Látka je podobná známej droge extáza.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy