Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šátorova exmanželka má strach o seba aj dieťa, chcú jej majetok...
Zdielať na

Šátorova exmanželka má strach o seba aj dieťa, chcú jej majetok...

Ľudovít Šátor, údajný objednávateľ masakru Pápajovského gangu v Dunajskej Strede a políciou označovaný ako objednávateľ vraždy bratov Raiszovcov, je aj naďalej v medzinárodnom pátraní. Naše zdroje však tvrdia, že Šátora zavraždili. Nasvedčuje tomu aj fakt, že bývalí kumpáni si rozdeľujú jeho majetok. Vydierajú dokonca aj Šátorovu exmanželku.

Komunikovať so Šátorom vraj ešte pred pár mesiacmi nebol problém aj napriek tomu, že bol medzinárodne hľadaný. Od decembra sa však po ňom zľahla zem. Jeho bývalí kumpáni sa odrazu zhŕkli ako supy , obliehajú aj príbuzných a nárokujú si na jeho majetok.

Čonti a teda Zsolt N. sa mal dokonca osobne vyhrážať aj Šátorovej exmanželke, aby prepísala rodinný dom na jeho priateľku, ktorá je už v zmluve dokonca podpísaná ako kupujúca  Erika V. "Len toľko povedal, že buď to prepíšem alebo na to doplatia deti," dodala exmanželka, ktorá je presvedčená, že o rodinný dom ju chcú pripraviť protizákonne.

"Ja som povedala, že dom sa ešte nedá prepísať, že sa s ním chcem stretnúť s mojím exmanželom a on povedal, že nemôžem, lebo je mŕtvy," prezradila nám Šátorova exmanželka. Ak je však skutočne zavraždený, otázne je, kto je jeho vrahom a kde sa nachádza jeho telo. Podla našich informácií s ním naposledy komunikoval Čonti.

31. augusta podala trestné oznámenie  na policajnom prezídiu. Krátko potom jej zavolal Čontyho komplic a dohodol si s ňou stretnutie. Potom ako naň neprišla, sa u nej Čonti zastavil osobne a tvrdil, že do pondelka sa musí vysťahovať. Čonti však výhražky odmieta.

Polícia tvrdí, že trestné oznámenie prijala a vo veci riadne koná. Dve ženy, ktoré už týždeň žijú v strachu o svoj život, však ten pocit nemajú.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy