Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
ZÁZNAM: Strelec z Troch veží Jeton V. (32) je na úteku!
Zdielať na

ZÁZNAM: Strelec z Troch veží Jeton V. (32) je na úteku!

Polícia z vraždy na prízemí Troch veží v Bratislave obvinila Jetona V. (32). Páchateľ je na úteku, polícia požiadala o vydanie medzinárodného zatykača. Krimi štábu sa podarilo získať fotografiu údajného vraha. Pozrite si záznam z tlačovej konferencie Policajného zboru SR.

Jeton V. na svoju obeť strieľal v piatok 12. augusta okolo 20:45, pár minút predtým ho na miesto priviezol taxík. Na muža vypálil štyri výstrely, tri obeť zasiahli do hrude a jeden do brucha. Záchranári postreleného na mieste oživovali a previezli ho do ružinovskej nemocnice, tam však zraneniam podľahol. K odhaleniu identity Jetona V. policajtom pomohlo to, že sa na Bajkalskú ulicu, kde vraždil, nechal odviezť autom taxislužby.

„Výsluchom vodiča tohto vozidla bolo zistené miesto, odkiaľ sa páchateľ dal doviezť na inkriminované miesto, na Bajkalskú ulicu. Taktiež boli získané veľmi hodnotné zábery z kamerového systému, na základe ktorých sme mohli ustáliť páchateľa tohto trestného činu,“ vysvetlil riaditeľ polície v Bratislave Csaba Faragó. Svedkovia následne policajtom potvrdili identitu Jetona V.

Zavraždený Albánec mal trvalý pobyt na území Českej republiky a do Bratislavy chodil len na krátke pobyty, keďže mal prenajatý byt naďaleko od miesta činu. „Čo sa týka obvineného, ten má trvalý pobyt v Maďarskej republike,“ povedal Faragó.  

Podľa našich informácií zavraždený v Troch vežiach býval a zrejme vedel, že mu niekto ide po krku. Vrah musel presne vedieť, kde sa nachádza jeho obeť. Nemôžeme vylúčiť ani to, že v kaviarni mal informátora, ktorý mu dával správy o tom, kde presne sedí jeho obeť.

K vražde došlo v deň, keď Úrad pre vyšetrovanie organizovanej kriminality na tlačovke vyhlásil, že polícia zaistila novú drogu určenú pre slovenský trh a taktiež zničila drogové laboratórium. Celý záznam z tejto tlačovej konferencie môžete nájsť tu.

Vrah kosovského Albánca_údajný

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy