Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ROZHOVOR: Skupina mladých v Bratislave na smrť dobila muža!
Zdielať na

ROZHOVOR: Skupina mladých v Bratislave na smrť dobila muža!

Ľudia v noci na sobotu zažili na Tomášikovej ulici v Bratislave šok. Skupina mladých ľudí sa totiž oproti benzínovej stanice pustila do dvoch mužov. Po bitke ostal jeden z nich na zemi nehybne ležať. Aj napriek snahe o jeho oživenie neprežil... Niektorí tvrdia, že sa všetko stalo z ničoho nič. Policajný zdroj ale TV JOJ potvrdil, že mužov kamarát mal v krvi viac ako 2 promile alkoholu!

Všetko sa začalo telefonátom istej ženy okolo druhej v noci, ktorá si myslela, že muž bol účastníkom dopravnej nehody. Kontaktovala teda policajtov z pohotovostnej motorizovanej jednotky. Na základe vyšetrovania však vyšlo najavo, že o žiadnu nehodu nejde. Ale krvavú bitku, ktorá skončila smrťou.

Podľa svedkov dvaja muži práve prechádzali od benzínky na druhú stranu. "Chlapík išiel oproti partii ľudí, ktorá z ničoho nič naňho zaútočila, bezdôvodne, buchli ho do tváre alebo do hlavy, aspoň tak som počul," povedal nám jeden z taxikárov, ktorý práve prechádzal v noci okolo.

Asi päťdesiatorčnému mužovi sa snažili ešte pomôcť ďalší taxikár a zamestnanci pumpy. Záchranári ho po príchode na miesto resuscitovali. Všetko však bolo márne. Mužov kamarát ostal v šoku.

Policajti po vypočutí svedkov začali prehľadávať okolie a narazili na skupinku piatich ľudí, dve ženy a troch mužov. Jeden z nich mal podľa polície poranený prst a nevedel vysvetliť, ako k nemu prišiel. Polícia preto skupinu zadržala a predviedla na výsluch. Zatiaľ sa však nepreukázalo, že by útočníkmi boli práve oni. Prípadom sa ďalej zaoberá polícia.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy