Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ďalšia obeť kanibala z Kysaku? Čurko mal vraždiť aj v Taliansku!
Zdielať na

Ďalšia obeť kanibala z Kysaku? Čurko mal vraždiť aj v Taliansku!

Údajný kanibal Matej Čurko mal podľa talianskych médií vraždiť aj v Ríme. Jeho obeťou má byť 28-ročná Talianka. Čurko si mal dokonca odfotiť jej mŕtvolu a posielať zábery z nej spolu s fotkami iných jeho obetí...

Meno mladej Talianky, ktorá bola nezvestná od roku 2009, sa vraj objavilo v mailovej komunikácii Čurka. Talianske médiá sa odvolávajú na tajný dokument Interpolu.

Fotky, na ktorých sú časti tela mladej Talianky podľa televízie TA3 mal Čurko údajne poslať Švajčiarovi, ktorého si vyhliadol za ďalšiu svoju obeť. Mŕtvolu mladej ženy našli tento rok v marci v Ríme. Chýbať jej malo niekoľko orgánov. Slovenská polícia najnovšie informácie zatiaľ odmieta komentovať. 

Matej Čurko (†43) zomrel po prestrelke s policajtmi, keď ho chytili 10. mája pri Kysaku. Tam sa mal stretnúť so svojou obeťou a zjesť ju. Švajčiar sa však zľakol, ohlásil to na polícii a tá nasadila policajného agenta.

Jeho zatiaľ dvomi potvrdenými obeťami sú Lucia Uchnárová zo Sniny (†21) a Elena Gudjáková (†30) z Oravského Veselého. Viac o živote, motívoch i vyčíňaní kanibala z Kysaku si pozrite v našom videu. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy