Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Amy Winehouse (†27) zomrela, lebo abstinovala!
Zdielať na
Krimi

Amy Winehouse (†27) zomrela, lebo abstinovala!

Speváčka Amy Winehouse zomrela na "absťák". Tvrdí to jej rodina. Vraj ignorovala radu lekárov, aby príjem alkoholu znižovala postupne. Namiesto toho prestala piť zo dňa na deň. Telo 27-ročnej hviezdy sa s touto zmenou nevysporiadalo...

Väčšina ľudí zomrie pri konzumácii nadmerného množstva alkoholu. V prípade Amy Winehouse je to, zdá sa, presne opačne. Zabil ju totiž "absťák". Myslí si to rodina zosnulej speváčky. Amy vraj vôbec nebrala do úvahy lekárov. Tí jej radili, aby s alkoholom prestávala postupne. Ona si svoj problém vyriešila po svojom - alkoholu sa síce vzdala, ale zo dňa na deň. Tvrdí to nemenovaný rodinný priateľ.

Ešte pred nedávnom vystrájala Amy v podnapitom stave na jednom zo svojich koncertov. Pre speváčkine telo to bol teda poriadny šok seknúť s alkoholom. "Jej otec uviedol, že lekári Amy povedali, aby svoj príjem alkoholu znižovala postupne a aby sa za každú cenu vyhýbala flámom. Amy však odpovedala, že to nedokáže. Bolo to pre ňu všetko alebo nič a ona prestala piť zo dňa na deň." uviedol priateľ rodiny pre britský denník The Sun.

Amy Winehouse zomrela v sobotu 23. júla vo veku 27 rokov. Príčinu jej úmrtia zatiaľ neodhalila ani pitva. Všetko možno vyriešia výsledky toxikologických testov, ktoré budú známe o dva až štyri týždne.

tinypic.com

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy