Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Amy Winehouse (†27) chcela nahrať džezový album...
Zdielať na
Krimi

Amy Winehouse (†27) chcela nahrať džezový album...

Hviezda Amy Winehouse v poslednom rozhovore rozprávala o jej plánoch v hudobnej kariére. Boli naozaj veľké! Zosnulá speváčka plánovala nahrať džezový album. Dokonca sa chcela učiť hrať na gitare alebo trúbke...

V pravdepodobne poslednom interview, ktoré Amy poskytla novinárom, rozrozprávala o svojej budúcej kariére. Rozhovor sa konal v nahrávacom štúdiu Abbey Road. Práve vtedy pracovala na skladbe Body and Soul s jej speváckym vzorom Tonym Bennettom.

Spolupráci s ním sa veľmi tešila. Dokonca sa o tom plánovala podeliť so svojimi vnúčatami. "Je to príbeh, ktorý budem rozprávať vnúčatám a oni ho budú rozprávať svojim vnúčatám a tie zas svojim vnúčatám. Vyrastala som na tvojich nahrávkach," povedala počas rozhovoru Tonymu a dodala, že práve on ju naučil ako spievať.

Mladá speváčka zomrela 23. júla. Ešte niekoľko mesiacov pred smrťou pomýšľala na nahrávku "čistejšieho džezového albumu" a na profesionálny rast. "Rada by som sa naučila hrať na gitare alebo trúbke. Viem hrať na množstve hudobných nástrojov, ale ani na jednom poriadne. Ak hráte na hudobnom nástroji, robí to z vás lepšieho speváka." vysvetlila.

Album duet Tonyho Bennetta, na ktorom sa objaví aj skladba s Amy, vydá Columbia Records 20. septembra.

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy