Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
FOTO: Speváčka Amy Winehouse (†27) je mŕtva!
Zdielať na

FOTO: Speváčka Amy Winehouse (†27) je mŕtva!

Speváčka Amy Winehouse je mŕtva! Populárna speváčka bola nájdená mŕtva vo svojom dome v Londýne. O smrti speváckej hviezdy informovala televízna stanica Sky News.

Polícia ani záchranári najskôr nevedeli potvrdiť či ide o speváčku. Nakoniec polícia identifikovala mŕtvu ženu ako Amy Winehouse.  Príčiny smrti sú zatiaľ nejasné! Pitva bude podľa najnovších informácií v pondelok alebo utorok.

Telo talentovanej speváčky našli okolo 15:00 (17:00 SEČ) v jej byte na Camden Square v Londýne. Záchranku privolala zo speváčkinho bytu neznáma osoba o 15:54 miestneho času (16:54 stredoeurópskeho letného času). Podľa spravodajského portálu news.bbc.co.uk na jej adresu poslali dve záchranné vozidlá, no v čase ich príchodu už bola mŕtva. Podľa neoficiálnych zdrojov stoja za úmrtím drogy a alkohol.

Amy Winehouse koncertovala v júni v Belehrade. Fanúšikovia ju vypískali, pretože prišla na mol opitá. Na druhý deň celé turné zrušila. 

Spievať začala ako 10-ročná

Amy Winehouse sa narodila 14. septembra 1983 v Londýne v židovskej rodine, kde sa počúval najmä jazz. Jej otec je taxikár a matka pracuje v lekárni. Hudbe sa začala venovať, keď mala 10 rokov. Práve vtedy začala pôsobiť v amatérskej rapovej skupine Sweet´n´Sour.

V 16-ich začala spievať profesionálne a podpísala prvú zmluvu s vydavateľstvom. V roku 2003 vydala debutový album Frank, ktorý sa stal veľmi populárnym najmä vďaka pilotnej piesni "Stronger than me". Známou na celom svete sa stala až po druhom albume Back to Black, ktorý vyšiel v roku 2006. Práve z neho pochádza jedna z najúspešnejších skladieb tejto už nebohej talentovanej speváčky Rehab.

sita

Súvisiace články

Najčítanejšie správy