Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V lese našli mŕtveho polonahého hubára (†45)
Zdielať na
Krimi

V lese našli mŕtveho polonahého hubára (†45)

Muž, po ktorom intenzívne pátrali príbuzní aj polícia, je mŕtvy! Milan (†45) z Brezničky v okrese Lučenec, odišiel ešte 11. júla na hríby a odvtedy sa nikomu neozval. Najskôr po ňom pátrala len rodina, v utorok ho hľadali aj policajti a vrtuľník ministerstva vnútra.

Psychicky chorého muža videl naposledy horár 14.júla. Milan sedel lese nad Mládzovom a údajne pozoroval lesákov pri práci. Odtiaľ sa však domov nevrátil. Po desiatich dňoch prišiel späť len jeho pes. Príbuzní teda zalarmovali policajtov.

V utorok už lesy okolí Brezničky, Mládzova, aj Cinobane prehľadávalo 16 mužov zákona. V priebehu piatich hodín prešli pešo niekoľko kilometrov, no hubára sa im nájsť nepodarilo. Milana napokon mŕtveho v stredu objavil náhodný turista v hustom poraste.

Lekár skonštatoval smrť bez cudzieho zavinenia a uviedol, že tam musel ležať už niekoľko dní. Záhadou však ostáva, prečo bol mŕtvy muž iba v spodnej bielizni a jeho oblečenie sa nachádzalo niekoľko metrov od neho. Čo bolo príčinou úmrtia určia až výsledky nariadenej pitvy.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy