Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pohádal sa s frajerkou, zobral benzín a podpálil sa...
Zdielať na

Pohádal sa s frajerkou, zobral benzín a podpálil sa...

Otrasný čin mladíka z turčianskej obce Slovenské Pravno šokoval všetkých jej obyvateľov. Ján sa zrejme opil a za tmy vyvádzal tak, že boli zmobilizovaní policajti aj záchranári. Mladík zobral do rúk benzín a potom sa podpálil...

Na noc akú zažili obyvatelia dedinky Slovenské Pravno len tak ľahko nezabudnú. Aj Mariána vyhnal z postele obrovský krik šiel z vedľajšieho domu kde býval Jano s priateľkou. "Počul som vrieskanie a neviem či tam niečo porozbíjal. Prišiel za mnou s krvavou rukou," opisuje desivé chvíle Marián Ledaj.



Tú si zrejme poranil na rozbitom  skle. Sused tak okamžite zavolal pomoc a šiel na hlavnú cestu čakať policajtov. A potom prišiel ďalší des! "Naraz vidím plamene, zľakol som sa, že či mi dom podpálil," dodáva. To však už horel Ján, ktorý sa po hádke s priateľkou polial benzínom a zapálil.

Mladíka okamžite vodou uhasili jeho najbližší spolu so susedmi. So záchranármi počas ošetrenia komunikoval. Potom ho previezli do martinskej nemocnice. Tam ho ošetrili a prepustili. Ján mal údajne samopoškodzovacie sklony. Pre takýto zúfalý čin sa vraj rozhodol len kvôli nezmyselnej hádke s priateľkou.

sita/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy