Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Drzý babrák! Ukradol monitor a veďla ležali milióny...
Zdielať na

Drzý babrák! Ukradol monitor a veďla ležali milióny...

Teraz uvidíte krádež v priamom prenose. Drzý babrák. Takto nazvali zlodeja majitelia firmy, ktorá v tomto prípade vystupuje ako poškodená. Ide tu o to, ako vlastne krádež prebehla, a čo si z nej odniesol váhavý mladík. Nakoniec to sami uvidíte. Ja len doplním, že nás na prípad upozornil divák televízie JOJ z Českej republiky.

Krádež, na ktorú nás upozornil náš divák z Českej republiky, sa stala ešte koncom minulého mesiaca v Brne. Istá firma mala namontované bezpečnostné kamery pri vstupe do svojej budovy. Na videozázname môžete vidieť, že lupič sa ponevieral pri vchode. Boli tam zabudnuté otvorené vstupné dvere. 

Mladík prešiel okolo až šesťkrát, aby si dobre obhliadol terén. Na siedmykrát sa konečne odhodlal a došlo ku kurióznej krádeži, pretože po krátkej chvíli vyšiel z budovy a v ruke držal nový monitor v hodnote 6000 českých korún.

Ukradol monitor a vôbec ho nezaujímalo zariadenie, vedľa položené. S tým firma obchoduje a konateľ nám povedal, že jeho hodnota sa pohybuje až okolo milióna českých korún.

Chlapec, ktorý ukradol monitor kamera

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy