Jasno
19°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Okamihy hrôzy: Dvojica mužov vrazila žene do tváre sklenenú fľašu
Zdielať na

Okamihy hrôzy: Dvojica mužov vrazila žene do tváre sklenenú fľašu

Zdroj: TV JOJ

ŠTRKOVKA / Mladá žena išla so svojimi psami na prechádzku k jazeru. Podľa portálu bratislava.zoznam.sk ju tam napadli dvaja muži so sklenenou fľašou.

Ako informuje portál Bratislava.zoznam.sk, útok zažila mladá záchranárka Barbara, ktorá sa vo štvrtok (23. 5.) popoludní šla prejsť so svojimi psami k jazeru Štrkovka v Ivanke pri Dunaji, kde ju napadla dvojica mužov so sklenenou fľašou. Útok vykonal starší muž, ktorý ju viackrát udrel do tváre.

Hľadajú svedkov

Simona, ktorá aktuálne cez sociálnu sieť pátra po svedkoch tohto incidentu, uviedla: "Hľadám prípadných svedkov, okolo 14-tej na Štrkovke napadol starší muž sklenenou fľašou viacerými údermi mladšiu ženu, ktorá skončila s viacpočetnými zraneniami tváre." Podľa nej išlo pravdepodobne o dvoch rybárov.

K útoku sa vyjadrila aj napadnutá žena. "Jediné, čo som robila, že som hádzala palicu do vody, kde ju lovil pes na vodítku. Nikdy nie sú na voľno. Som rada, že psíky sú v poriadku a odniesla som si to iba ja. Ale bola to iba ozvena od chrbta, “čo plašíte ryby?” a už som dostala fľašou cez tvár. Udice ani nič iné som nevidela. Dávam si na to pozor, ale evidentne nie dostatočne," vysvetlila Barbara.

Zranenia jej museli zošívať

Dve hodiny ma šili v Univerzitnej nemocnici Bratislava v Ružinove,” priblížila záchranárka, ktorá po napadnutí vyhotovila aj fotografiu. V príspevku zároveň poďakovala neznámej žene, ktorá jej po útoku pomohla.

Prípadom sa zaoberá polícia

Útokom sa aktuálne zaoberajú policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci"Policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony s cieľom náležitého objasnenia tohto prípadu, ako aj vyvodenia trestnoprávnej zodpovednosti," uviedli.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy