Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Piešťanská havária má ďalšiu obeť! Len 17-ročného Martina
Zdielať na

Piešťanská havária má ďalšiu obeť! Len 17-ročného Martina

Pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala ešte v nedeľu v Piešťanoch, zomrel 19-ročný šofér z Moravian nad Váhom. Jeho spolujazdec - o dva roky mladší Martin z Piešťan bojoval až do včerajška o svoj život. Z miesta nehody ho odvážal vrtuľník.

Podľa televízie JOJ napokon zomrel v bratislavskej nemocnici aj mladší z dvojice mladíkov. Podľa všetkého nehodu spôsobil práve jeho kamarát, ktorý išiel v zákrute príliš rýchlo. Dokazujú to aj čiary, ktoré na mieste vyznačili policajti.

Celú nešťastnú udalosť si vyčíta hlavne Martinov otec, ktorý pracuje v Trnave ako súkromný zubár. Televízii JOJ to potvrdil zdroj z jeho blízkeho okolia. Práve on mal totiž kúpiť synovi havarovaný žltý Renault.

„Boli sme v záhradke, keď sme začuli strašnú ranu. To auto išlo šialene rýchlo, možno aj rýchlosťou 170 kilometrov za hodinu. Nevieme to presne... Keď sme za ním vybehli, auto už bolo zdemolované, ležalo na boku, tak sme ho vrátili nazad na kolesá," povedali nám svedkovia autonehody.

Dopravná nehoda sa stala v nedeľu podvečer. Vodič išiel na Renaulte smerom od obce Veľké Orvište. Vo vysokej rýchlosti nezvládol pravotočivú zákrutu. Vzápätí sa prevrátil vo vzduchu, prerazil múr a vrak auta skončil v záhrade. Polícia túto nehodu ďalej vyšetruje, s tým, že výsledky na alkohol budú známe až po toxikologickom rozbore.


Nehoda_Piešťany_mladík_mŕtvy

polícia

Súvisiace články

Najčítanejšie správy