Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ožral sa a po hádke podpálil dom!
Zdielať na
Krimi

Ožral sa a po hádke podpálil dom!

Odchod manželky aj s deviatimi deťmi zrejme nezvládol muž zo Zacharoviec v okrese Rimavská Sobota. Opil sa a v osade, kde žije a poriadne vystrájal. Najskôr sa pohádal s bratom a vyhrážal sa príbuzným, potom vošiel do svojej časti domu, zamkol sa a začal podpaľovať nábytok.

Keď hasičom nahlásili požiar, na miesto okamžite vyrazili dve posádky. "Po príchode sme zistili, že požiarom je zachvátený celý interiér rodinného domu," hovorí veliteľ zásahu Rastislav Svoreň. Z vnútra domu vychádzal hustý dym, dvaja hasiči preto museli použiť aj dýchacie prístroje.



Oheň sa hasičom podarilo uhasiť rýchlo, takže sa nerozšíril do ďalších častí domu. Tam totiž býva ďalších 30 ľudí. Na mieste zasahovali aj záchranári a do nemocnice odviezli 34-ročného Romana. A práve on mal požiar v dome založiť.

Len pár minút pred vypuknutím požiaru sa vyhrážal príbuzným, že to tu všetko podpáli. Domov sa podľa jeho švagrinej vrátil opitý a vraj aj nafetovaný a pohádal sa s bratom. Potom vošiel do domu a zamkol sa. Niekoľkí na vlastné oči videli, ako podpaľuje jeden kus nábytku za druhým.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy