Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Ďalšia tragédia na motorke. O život prišiel len 24-ročný motocyklista
Zdielať na

Ďalšia tragédia na motorke. O život prišiel len 24-ročný motocyklista

SKÝCOV / Motorkár (24) nezvládol prejazd zákrutou a stálo ho to život. Nehoda sa stala včera večer neďaleko Skýcova. Filip vrazil motorkou do zvodidiel. Telo mladého muža skončilo v hlbokej priekope.

​Mladík išiel na motorke zo Skýcova na Topoľčianky. Cesta je plná zákrut, hneď v prvej však nezvládol zrejme riadenie a vbehol na krajnicu. "Pri vjazde do ľavotočivej zákruty vyšiel vpravo mimo vozovku, kde narazil do zvodidla," uviedol znalec z odboru dopravy Jozef Veverka. Motorku roztrhlo na dva kusy jej druhá časť skončila o zhruba 50 metrov ďalej. 

Podľa informácií televízie JOJ pred mladým motorkárom išiel jeho kamarát. Ten časti motorky našiel síce na ceste no Filipa si všimol v hlbokej priekope za zvodidlami. "Sme pomohli zranenú osobu vyniesť na cestu z lúky vedľa cesty, asi 4 metre pod úrovňou cesty," informoval veliteľ zásahu hasičského a záchranného zboru Milan Havetta. Motorkár bol na mieste mŕtvy, pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári. 

Na mieste zrážky polícia dokumentovala stopy. Čo sa presne udialo zisťuje aj znalec z odboru dopravy. Podľa predbežných zistení išiel motorkár síce rýchlo, ale zrejme to nebude hlavou príčinou zrážky. "Rýchlosť tam určite hrá svoju rolu, ale pri správnej technike jazdy by tom mal bezpečne prejsť," dodáva Veverka. Alkohol bude u mladého vodiča zisťovaný pri pitve. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy