Oblačno
17°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Záhadná smrť spútaného muža: Z vody mu trčala iba hlava
Zdielať na

Záhadná smrť spútaného muža: Z vody mu trčala iba hlava

BYTČA / Z derivačného kanála vytiahli mŕtve ľudské telo. Podľa informácií televízie JOJ mal neznámy muž spútané ruky aj nohy a nielen to. Polícia je však na informácie skúpa.

​Bezvládne telo ktoré sa údajne malo nachádzať na hladine vytiahli ešte predpoludním. Okolití svedkovia sa vyjadrili, že záchranku počuli už okolo deviatej. Videli hasičov obliekajúcich sa do postrojov vyťahovať čln. 

"Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci. Záchranári mohli skonštatovať iba smrť, u muža bez totožnosti," uviedla hovorkyňa záchrannej a zdravotnej služby Petra Klimešová. Podľa informácií tv joj mal mať nebohý ruky aj nohy spútané plastovou páskou. V ústach mal natlačenú handru a okolo pása lano so závažím. Keď ho našli, z vody mu trčala iba hlava.

"Bola to nejaká riadna čertovina za tým, tu sa schádzajú všelijaké indivíduá," prezradil nám občan. Priestor kde našli telo policajti z oboch strán uzavreli. Dlhé hodiny na mieste kriminalisti zaisťovali stopy.

Obhliadajúca lekárka na mieste nevylúčila cudzie zavinenie a nariadila vykonanie súdnej pitvy. Neskoro večer polícia aktualizovala správu a zverejnila novú informáciu, predbežnú súdnu pitvu majú hotovú. Na základe jej výsledkov sa cudzie zavinenie v prípade smrti naďalej nestotožneného muža nepotvrdilo.
Záhadný prípad smrti tak stále nemá konečné rozuzlenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy