Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nájdu ďalšie obete anjela smrti? Policajti to budú mať ťažké
Zdielať na

Nájdu ďalšie obete anjela smrti? Policajti to budú mať ťažké

V prípade zdravotného brata z nemocnice na bratislavských Kramároch to polícia nebude mať ľahké. Zatiaľ je jasná iba jedna obeť 29-ročného Jaroslava, no špekuluje sa, že ich bolo viac. Súdni znalci hovoria, že prípadné exhumácie mŕtvych pri vyšetrovaní veľmi nepomôžu.

Koľko pacientov poslal na smrť údajne dobrák od kostí a sanitár z Kramárov? Zatiaľ to vie zrejme len on sám. Polícia ho však podozrieva z viacerých vrážd a vyšetrovateľov zastavia len nezlomné dôkazy, ktoré teraz veľmi pracne musia získať.

Ak tento muž chladnokrvne zavraždil pacientku hospitalizovanú v kóme, o ktorú sa staral, mohol tak pokojne urobiť aj v iných prípadoch. Policajti si určite vytypujú mŕtvych, ktorí skonali na oddeleniach, na ktorých tento muž pracoval.

Ak sa rozhodnú už pochovaných nebožtíkov exumovať, nie je vôbec istá, či z mŕtvvych tiel niečo vypátrajú. Vo všeobecnost súdni znalci nevylučujú, že toxikologický rozbor z exumovaných tiel môže niečo odhaliť.

Jarova známa Janka polícii oznámila, že jej prezradil koho zavraždil. Pravdepodobne je povedal tohto viac. Čo vie ona, dúfajme, že vie už vyšetrovateľ. Ak samozvaný anjel smrti ebrantilom zabil viac pacientov, exhumácie ich tiel majú význam. Experti totiž nebudú skúmať len tkanivá mŕtvol ale aj pôdu, ktorú odoberú spod rakiev a pozostatkov nebožtíkov.

tv joj/pluskari.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy