Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Erotický salón priamo v centre. V Nitre žiadny problém
Zdielať na
Krimi

Erotický salón priamo v centre. V Nitre žiadny problém

Nitrianski policajti vyšetrujú aktivity dvoch manželov, ktorí mali priamo v centre mesta prevádzkovať erotický privát. Na nitrianskom sídlisku Chrenová ich zatkli príslušníci policajného pohotovostného útvaru. Rodina mala na platenom sexe zarábať niekoľko rokov. Viac sa dozviete vo videoriporte Marcela Diana.

Nie každý privát slúži len na bývanie. Práve tento je toho dôkazom. Privát, ktorý je umiestnený priamo v  centre mesta, slúžil ako bordel. Všetci susedia vedeli, čo sa tam po nociach robí. Koľko rokov byt fungoval ako erotický salón zatiaľ nie je známe.



Dispečerka z jednej z nitrianskej taxi služby sa vyjadrila, že veľa klientov tam vozievali taxíky pravidelne. Manželia, ktorí mali privát prevádzkovať pochádzajú zo Zlatých Moraviec. Tam ich však poznajú ako podnikateľov v oblasti účtovníctva a autodopravy.

Kukláčom sa podarilo manželov zatknúť. Následne dal vyšetrovateľ návrh, aby boli vzatí do väzby. Za mrežami pobudli len určitý čas, aby nemohli pokračovať v trestnej činnosti. Momentálne sú obaja na slobode. Krajský súd sa totiž rozhodol, že dôvod väzby už pominul...

isifa.com

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy