Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Neznámi ozbrojení muži v dome spútali niekoľko ľudí. Pátra po nich vrtuľník
Zdielať na

Neznámi ozbrojení muži v dome spútali niekoľko ľudí. Pátra po nich vrtuľník

Zdroj: Twitter-policie čr

PLZEŇ / Do domu v obci v Plzenskom kraji blízko hraníc s Nemeckom v noci vnikli ozbrojení muži a spútali tam niekoľko ľudí. Policajti z Česka aj Nemecka po nich pátrajú, do akcie nasadili aj vrtuľník. Zatiaľ nechcú poskytovať ďalšie informácie. Na webe o tom informuje policajná hovorkyňa Dagmar Brožová. Záchranná služba na mieste nezasahovala, uviedla hovorkyňa Mária Svobodová. Podľa spravodajského webu iDNES sa podujatie stalo v Tlmačove na Domažlicku.

Oznámenie o tom, že ozbrojení muži do domu vnikli, prijala polícia na tiesňovej linke. "Na miesto ihneď vyšlo niekoľko policajných hliadok, ktoré po neznámych páchateľoch začali pátrať. Privolaný bol policajný psovod so služobným psom, nasadený bol tiež vrtuľník," uviedla hovorkyňa.

K spolupráci prizvala česká polícia tiež nemeckých kolegov. "Vyvíjame maximálne úsilie, aby sme podozrivých mužov zadržali. Momentálne vykonávame úkony trestného konania, takže nebudeme poskytovať bližšie informácie. Akonáhle to bude možné, ďalšie informácie oznámime," oznámila Brožová okolo 10. hodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy