Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
AUTENTICKÉ VIDEO Z BITKY! Rómovia si sľubujú krvavú pomstu
Zdielať na

AUTENTICKÉ VIDEO Z BITKY! Rómovia si sľubujú krvavú pomstu

Všetko sa začalo problémami medzi dvoma mladými ženami, ktoré sa doslova nenávidia. A vyústili do masovej krvavej bitky celej rómskej osady. Prítomnosť policajtov Rómom nebránila, aby sa navzájom tĺkli hlava-nehlava. Pomoc muselo prísť ďalších niekoľko hliadok. Aj napriek ťažkej dohre v podobe zatýkania a zraneným osobám si Rómovia vyhlásili vojnu.

Emocionálne vyhranený boj sa začal bitkou v centre Rožňavy a postupne sa preniesol až do rómskej osady, kde útoky pokračovali bez ohľadu na vek či stav. Zranená ostala aj tehotná žena a malé dvojročné dieťa. "Tu ma poškriabali, vlasy mi ťahali, fackali ma..." zdôverila sa jedna zo žien. "Môjho syna zbili traja a neurobil nič, teraz plače," povedala ďalšia. Rozvášnené ženy sa dokonca pustili aj do štábu TV JOJ. "Rozbijem vám tú kameru!"

Situácia je v osade už pokojnejšia, policajti tu ostali hliadkovať celú noc. Aj napriek tomu však zrejme konfliktom stále neodzvonilo. Tie sú totiž podľa našich informácií v osade dlhodobé, no takáto masová bitka tu ešte nebola. Rómovia si sľubujú krvavú pomstu a tvrdia, že vojna sa medzi nimi ešte len začne.

Polícia zatiaľ zadržala 7 ľudí a vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy